04 de novembre 2013

Sincronitzar presentació i vídeo: Zentation

En una entrada anterior "Com tenir èxit quan fem una presentació" hem utilitzat una eina que permet sincronitzar les diapositives amb el fragment de vídeo corresponent. Parlem de ZENTATION, útil i fàcil d'utilitzar.

Passos previs:
Comencem:

  • Entrem a Zentation i creem una nova presentació, ens trobarem amb una carpeta amb tres pestanyes, informació bàsica, vídeo i power. Aneu emplenant-les per ordre i seguint les instruccions que se us donen.
  • Un cop heu comprovat que el vídeo i la presentació són les que us interessen aneu a Sync, és el moment de sincronitzar:
Sincronitzem:
  • Fem Play al video i el parem just en el moment que  s'acabaria l'explicació de la transparència.
  • A la transparència corresponent cliquem "Pull time from player", si volem comprovar si ho hem fet bé cliquem "Play this segment"
  • Anem repetint aquest procés fins acabar amb totes les diapositives.
  • En aquesta pàgina, si volem, podem posar nom a la diapositiva,  per confirmar clicar  "submit", és interessant fer-ho, això ens permet moure'ns millor en cas que no vulguem veure tota la presentació.
  • Quan acabem cliqueu "done, to view presentation" i comproveu el resultat.

Posar-lo al blog:
anem a les nostres presentacions i cliquem "share" a la que ens interesse, trobareu vaires opcions

1.-Link with Thumbnail Images: Recomanat


Com tenir èxit quan fem una presentació
7:17
10 consell per fer presentacions

2.-Embed in Website or Blog: Podeu escollir dos grandàries, aquí teniu la gran.


 




Tot i que la segona sembla més atractiva us recomanem utilitzar la primera que us redirigeix a la pàgina, la segona de vegades es desincronitza.

Si voleu practicar podeu fer un Karaoke, és divertit. El vídeo el podeu escollir del you tube, feu una presentació amb la lletra de la cançó i després sincronitzeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada